Vaskerom

Vaskerom,
praktisk
og personlig!

Vi vet at et godt vaskerom ikke trenger å være komplisert, og tilbyr derfor enkle, rimelige løsninger som likevel leverer på kvalitet og funksjonalitet. Enten du trenger noe lite og praktisk eller et større rom med mer plass, har vi det du trenger. 

Drømmer du om å heve vaskemaskinen opp fra gulvet, eller ser du for deg den perfekte benkeplaten å brette klærne på? Hos oss skreddersyr vi vaskerommet ditt nøyaktig etter dine ønsker og behov. Fra å legge inn høyskap til oppbevaring av mopp og vaskeutstyr til å tilby smarte løsninger for å skjule skittentøyet. Vi tar hensyn til alle detaljer, slik at vaskerommet blir akkurat slik du vil ha det.

Alle våre vaskerom leveres som hele skrog med frontene på, noe som gjør det enkelt å montere selv. Vi har også dyktige samarbeidspartnere som kan gjøre jobben for deg om du heller ønsker det!

Hos Aarsland Kjøkken handler det om mer enn bare kjøkken – vi skaper rom hvor hverdagen blir enklere. La oss ta deg med på reisen gjennom vaskeromsløsninger laget med kjærlighet fra Jæren. Se bilder av våre vaskeromsløsninger nedenfor, eller kontakt oss for en uforpliktende prat her